Wat is het?

Aurareading en healing

Bij een aurareading stem ik me intuïtief af op jouw energie en lees ik aan de hand van je aura en chakra’s wat er op dit moment bij jou op energieniveau speelt. Jouw energie in interactie met je omgeving. Je energieveld bevat veel informatie over jou dat wellicht nog in je onderbewuste verscholen ligt. Praktische informatie over je kwaliteiten, over de ontwikkeling waar je nu in zit, en wat daarin voor jou goed werkt en wat minder. Overtuigingen of situaties uit het verleden die je belemmeren en toe zijn verandering of heling. Een aurareading brengt je inzicht en kan een helend en activerend effect hebben.

Hoe werkt het?

Aurareading en healing

Een aurareading ontvang je in mijn praktijk aan huis of kan online. Je kunt zelf lekker ontspannen zitten en luisteren. Er komt veel informatie op je af waardoor het fijn is om de reading op te nemen zodat je deze later kunt terugluisteren. 

Zelf sluit ik mijn ogen en stem me volledig af op jouw energieveld. Aan de hand van je aura (onderdeel van je energieveld) en de chakra’s vertel ik je wat ik intuïtief waarneem. Het biedt je de mogelijkheid om vanuit een ruimer perspectief je eigen antwoorden te vinden op eventuele vragen die bij jou leven.

Praktische informatie

Kosten en tijd

Een aurareading duurt meestal 1,5 tot 2 uur en kost 135 euro zonder BTW.

Zuiver aan Zee

Contact