Wat is één op één begeleiding?

Begeleiding bij loopbaanvragen en studiekeuze

Na een vrijblijvende korte kennismaking die we fysiek in mijn praktijk, al wandelend in de natuur, telefonisch of online doen, volgt een intakegesprek waarin we achterhalen waaraan je wilt werken. Dit kunnen allerlei thema’s zijn die bij jou actueel zijn. Denk aan loopbaanvragen of dilemma’s als: ‘Wat zijn mijn talenten en hoe zet ik die in?’ ‘Wil ik een switch maken in mijn carrière?’ ‘Hoe haal ik meer voldoening uit mijn werk?’ ‘Wat zit er nog meer in me?’ ‘Ik voel onvrede in mijn werk, hoe ga ik daarmee om?’ ‘Welke studie past bij mij?’

Wat is één op één begeleiding?

Begeleiding bij levensvragen

Maar je bent ook welkom bij levensvragen of thema’s als: ‘Hoe ervaar ik meer zingeving?’ ‘Hoe leer ik meer bij mezelf te blijven in mijn relatie?’ ‘Hoe ervaar ik meer rust in mijn hoofd?’ ‘Ik wil meer balans in werk en privé.’ ‘Ik wil meer in contact komen met mijn gevoel.’ ‘Ik wil weer meer regie nemen over mijn leven.’ ‘Ik wil mijn eigen leiderschap ervaren.’ ‘Ik verlang naar meer rust, aandacht en tijd voor mezelf.’ Geen vraag of thema is raar en alles is welkom.

 

Vanuit daar stellen we een plan samen. Soms is één gesprek al voldoende om weer verder te kunnen. Soms heb je meer nodig en is het fijn om vooraf begeleiding voor een bepaalde periode of voor een concreet aantal sessies af te spreken. Tijdens de sessies kijken we elke keer wat zich aandient en wat jij op dat moment nodig hebt zonder je doel(en) uit het oog te verliezen.

Je eigen leiderschap
NLP, Mindfulness, systemisch werk, en meer

Hoe werk ik?

Je eigen leiderschap

In de één op één begeleiding maak ik gebruik van de levenslessen die ik bij me draag en door de jaren heen heb ontdekt en geleerd bij diverse opleidingen. Ik ben van nature een persoon die blijft onderzoeken, leren en ontdekken wat er nog meer is. ‘Wie ben ik nou eigenlijk?’ ‘Waarvan gaan mijn ogen nou echt stralen?’ ‘Hoe kan ik andere mensen inspireren of (aan)raken?’ ‘Hoe help ik hen bij de zoektocht naar zichzelf of naar meer vervulling in het leven?’

Hoe werk ik?

NLP, Mindfulness, systemisch werk, en meer

Ik ga graag het gesprek met je aan, maar schroom ook niet voor de stilte, en werk ook graag in en met de natuur. We werken met wat zich aandient en wat nodig is. Ik maak gebruik van (praktische) oefeningen en technieken, onder meer geleerd bij het Centrum voor Effectieve Intuïtie (bewustzijn van lichaam, mindfulness, awareness, meditatie, visualisatie). Maar ook van het bewegingsleren geleerd bij Phoenix opleidingen (denk aan systemisch werk, NLP, Transactionele Analyse). En van familieopstellingen, systeemdynamieken en sjamanistisch werk geleerd bij Heilig Vuur. Natuurcoaching, creatieve loopbaanplanning, career writing of innerlijk kind werk zet ik ook graag in. 

Uitgangspunt is dat jij weer in contact komt met je eigen verlangens en mogelijkheden en dat je weer je eigen kracht ervaart en inzet. Kortom: je eigen leiderschap weer neemt!

Natuurcoaching

Praktische informatie

Kosten en tijd

Een sessie duurt meestal 1 tot 1,5 uur, afhankelijk van de tools die we inzetten.

Per uur bereken ik 90 euro. Ik bereken geen BTW.

Zuiver aan Zee

Contact