Over Hanneke

Vanaf vrij jonge leeftijd heb ik interesse in persoonlijke ontwikkeling. Steeds bewuster worden van hoe dingen bij mezelf, en in contact met anderen werken. Mezelf beetje bij beetje ont-wikkelen naar een vrouw die haar eigen stem, hart en natuurlijke ritme durft te volgen. Bewegen, dansen, natuur, stilte en mezelf op een creatieve wijze uiten zijn elementen die mij als mens voeden. Ik wil mensen inspireren en hen op een liefdevolle manier begeleiden zodat ze (weer) op hun eigen innerlijke kompas durven te gaan varen.


Ik ben moeder van twee dochters: Lucia en Vera. En partner van Peter Benders, oprichter en eigenaar van FIT body & mind, waar ik ook werkzaamheden verricht: www.fitbodymind.nl.

mijn achtergrond

Opleidingen

Om een goede begeleider te zijn, vind ik het belangrijk dat ik mezelf blijf ontwikkelen en scholen. Dit heb ik onder meer gedaan door het volgen van de volgende opleidingen en trainingen:

  • Driejarige opleiding Professionele communicatie (NLP, Transactionele Analyse en Systemisch Werk) bij Phoenix opleidingen.
  • Vierjarige opleiding Effectieve Intuïtie (intuïtieve methoden, psychotherapeutische kennis, aandacht- oftewel mindfulnesstraining en praktische oefeningen). Ik ben Intuition Practitioner en Aurareader.
  • Training tot Talentencoach bij Willem Glaudemans.
  • Leergang Persoonlijk Leiderschap en Systeemdynamiek bij Heilig Vuur.
  • Momenteel volg ik de Master Persoonlijk Leiderschap en Systeemdynamiek bij Heilig Vuur met sjamanistische rituelen en het wiel van de vier windrichtingen.
Partners Hanneke
Hanneke's achtergrond
Over Hanneke

Wie ben ik?

Hanneke als coach

Mensen omschrijven mij als een coach die op een liefdevolle, natuurlijke en intuïtieve , maar ook praktische manier begeleidt. Vanuit een rustige en veilige basis ben ik eerlijk en scherp en kijk altijd naar het grotere geheel. Uitgangspunt van mijn begeleiding is dat jij weer in contact komt met je eigen verlangens en mogelijkheden, je eigen kracht ervaart en inzet. Naast (talenten)coach ben ik ook vrouw, moeder, geliefde, dochter, zus, vriendin, maar misschien wel vooral medemens die haar inzicht en ervaring graag met je deelt.

Zuiver aan Zee

Contact