Wat is het talentenspel?

Inzicht in je talenten

Het (jong) Talentenspel brengt je meer in contact met jouw unieke talenten, laat zien hoe ze samenwerken en laat jou je leiderschap nemen zodat jij meer vanuit passie en levensvreugde studeert, werkt of leeft. 

Het is een instrument met diepgang. Als jij het gevoel hebt dat het leven je meer te bieden heeft, dan is dit spel waarschijnlijk iets voor jou. Het spel kan je helpen om keuzes te maken als je (opnieuw) je koers wilt bepalen of helderheid nodig hebt om richting te vinden of voelen in je studie, loopbaan of leven. 

Het Talentenspel is ontwikkeld door Willem Glaudemans. De basis van het Talentenspel wordt gevormd door archetypen, mythen, de vier elementenleer, de mystiek van de twaalf, de reis van de held en de Kabbala levensboom. Het Talentenspel is verder gebaseerd op het werk van Joseph Campbell, Carl Gustav Jung en Ken Wilber.

Hoe werkt het?

Je eigen
leiderschap nemen

Ik begeleid je stap voor stap naar antwoorden op de vraag waarmee je komt. Het spel gaat ervan uit dat ieder mens twaalf talenten heeft die je drijven, waar je goed in bent en die je leuk vindt. De eerste stap is het ontdekken, en daarna het ontmoeten van deze twaalf (archetypische) talenten. Het spel maakt gebruik van een innerlijk koninkrijk en deze twaalf talenten vertegenwoordigen jouw koninkrijk. We maken een reis naar jouw onderbewuste en maken daarbij gebruik van imagineren. Je krijgt helderheid over hoe je jouw talenten kunt inzetten in jouw leven en wat ze nodig hebben om optimaal te kunnen functioneren. Je leert steeds meer om zelf de regie te nemen over je talenten, en dus je leven. Het spel gaat dus ook over het nemen van je eigen leiderschap en bouwt stap voor stap op naar jouw persoonlijke missie. Een missie die je als kompas kunt gebruiken in je leven of loopbaan. 

Je bepaalt zelf hoe ver en diep je gaat in de begeleiding. We kunnen vooraf telefonisch afstemmen of dit spel passend is voor jou en jouw vraag. 

Als je eerst wil ervaren of dit spel bij je past, geef me dit even aan. In een sessie van 1 tot 1,5 uur geef ik je uitleg over het spel en kan ik je laten ervaren hoe het werkt. 

NLP, Mindfulness, systemisch werk, en meer

Meer mogelijkheden

Verdieping

Als je het spel al eens hebt gespeeld, kan een update heel fijn zijn. Ik kan je laten ervaren hoe het nu met jouw talenten in je koninkrijk is, maar je kunt ook de levensboom ruimtelijk ervaren zodat je jouw talenten nog meer van binnenuit ervaart. Dit spel is een spel met diepgang en een therapeutisch effect. Er zijn vele mogelijkheden om jouw talenten steeds diepgaander te integreren in je leven. Wat je behoefte ook is, we zoeken naar een invulling die op dit moment bij je past.

Praktische informatie

Kosten en tijd

Een sessie vraagt 2 tot 2,5 uur. In totaal ben je vaak 3 tot 5 sessies bezig om het hele traject te doorlopen.

Per uur bereken ik 90 euro. Ik bereken geen BTW.

wat anderen zeggen

Testimonials

Zuiver aan Zee

Contact