13-16 mei 2024

Transformatieve verdieping

Deze 4-daagse gaat over het (her)ontdekken van je talenten. We laten je op een speelse manier in contact komen met wat je energie geeft en hoe je daarmee verbonden blijft. Wanneer je contact hebt met je talenten en ze goed met elkaar samenwerken, maken we een volgende stap waarin je jouw missie ontdekt. Vier dagen om je te ontspannen, te verdiepen en (opnieuw) contact te maken met jezelf en je koers.

Vierdaagse Transformatie

4-daagse retraite

Voor wie?

Van onzekerheid of sleur naar eigen leiderschap en inspiratie

Mogelijk heb je leuk werk, en zit je prima op je plek, maar…  Je zit in een modus van alsmaar doorgaan zonder ruimte voor rust of bezinning. Of je zit in een fase waarin je veel hebt bereikt, maar het brengt je weinig voldoening. Je vraagt je af hoe je meer betekenis aan je werk of leven kunt geven en (nog meer) een inspiratiebron kunt zijn voor anderen. Of je staat op een punt in je leven dat je iets anders wilt gaan doen, maar je weet nog niet wat.

Vaak laten we ons leiden door de hectiek van alledag, verplichtingen en bepaalde verwachtingen. We ervaren weinig ruimte om hetgeen waar we echt enthousiast van raken, te doen en uit te dragen. Of om er simpelweg contact mee te maken. Tijdens deze retraite maken we een reis naar wat echt belangrijk voor je is. Reflectie, bewustwording en verbinding zijn belangrijke bouwstenen.  

Wat gaan we doen?

Talenten, missie en eigen leiderschap

Met Het Talentenspel verkennen en onderzoeken we jouw talenten. Hoe kun jij vanuit waar je nu staat met meer bezieling in je werk en leven staan? We maken een reis waarin ook meditatie, storystelling, systemisch werk, (kampvuur)gesprekken en natuurlijk de natuur op een mooie plek helpen om stil te staan bij waar het voor jou echt om te doen is. Je komt erachter welke twaalf talenten jij in je hebt, wat ze voor je doen en wat ze nodig hebben om optimaal te kunnen functioneren. Wellicht zijn sommige tot nu toe verborgen geweest? Of is er één juist overvraagd? En wat zou er allemaal mogelijk zijn als je talenten met elkaar samenwerken? 

Talenten hebben allemaal een eigen plek. Je ontdekt wat elk talent op een specifieke plek voor je doet. Stap voor stap bouwen we op naar uiteindelijk je persoonlijke missie. Het contact daarmee geeft energie en wordt ervaren als inspirerend, motiverend en activerend. Een missie die je als kompas kunt gebruiken in je leven of loopbaan.

Wat levert het je op?

Transformatie

  • Inzicht in wat je talenten zijn en hoe je ze in werk en privé kunt inzetten
  • Ervaren wat je te bieden hebt
  • Ten diepste (weer) contact voelen met je essentie en missie
  • Meer innerlijke rust en verbondenheid
  • Waardevolle momenten die je in goed gezelschap hebt verkregen

Na deze intensieve 4-daagse ga je voldaan en met hernieuwde energie naar huis. Je hebt inzicht in wat je talenten zijn en hoe je die in werk en privé kunt inzetten en ervaart de kracht van jouw missie. Daarnaast koester je waardevolle momenten die je in goed gezelschap hebt ervaren. Kortom, een 4-daagse vol inzicht, goede gesprekken, stilte, plezier, inspiratie, beweging en verbinding.

Meer informatie of Aanmelden?

Praktische informatie 4-daagse retraite

Wanneer: maandag 13 mei 14 uur tot donderdag 16 mei 15.30 uur (4 dagen/3 nachten)

Waar: Retraite & wellness centrum De Schouw in Noordgouwe, Zeeland

Wat: all inclusive trainingsretreat met 10 lesblokken plus andere programmaonderdelen – 24 trainingsuren

Voor wie: voor iedereen die voelt dat er meer uit het leven te halen is.

Voor tarieven en aanmelden: Persoonlijke transformatie: (her)ontdekkingsreis naar je talenten | FIT body & mind (fitbodymind.nl)

Foto galerei 4-daagse retraite

Sfeer impressie

Retraite

Aanmelden